K…

K is for Kalahari, one of my favourite places. Even though the Kalahari is a large region, the part I refer to here is in Namibia, close to the border with Botswana. K is also for Kudu, an African antelope and Kameeldoring (the Camel Thorn Tree).

K also stands for Kings Park and Botanical Garden, which is one of the world’s largest inner city parks. Situated on the bank of the Swan river it provides sweeping views of Perth, the Swan and Canning rivers and the Darling ranges (Perth hills).

K is also for kangaroo and kalamata olives which  I love and grow in our garden.

17 thoughts on “K…

  • Net so! Dis wanneer ek Kalahari foto’s kyk dat ek regtig verlang. Ek hou vreeslik baie van Kalamata olywe. Die kinders lag vir my want ek bekyk elke loyf om te sien of dit reg is om gepluk te word of nie, sodat ek niks voortydig pluk en sodoende mors nie. Ek raak so opgewonde soos ‘n kind in ‘n lekkergoedwinkel wanneer die olywe reg is om gepluk te word!

   Liked by 1 person

 1. Daar in die ou Kalahari!!

  Hester by Dis Ekke het my gister aan ‘n word herhinder… heimwee!!! Nou het ek weer sterk heimwee! 😉

  I’m impressed… growing your own olives!! They look lekker! 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s